Avaliações de Masou's Loaded Fries Delft

Avaliações recentes

5.0
Perfect
21 abril 2024
Tetouzinetje
20 abril 2024

Heerlijke eten lekker vers en altijd op tijd bezorgt. Dikke 10!

Latifa
20 abril 2024
DNR
19 abril 2024

Perfect!

Kim
17 abril 2024

Snel en nog heet geleverd, heerlijk vers en een hele goeie combinaties! We hadden spicy chicken loaded en fried chicken cheese

D
17 abril 2024
Mo
16 abril 2024
Ismael
16 abril 2024

Dit is nu de tweede keer dat ik bestel en laat niet zo gauw een review achter. Ik ben heel tevreden, vond het het heerlijk! Netjes op tijd en zelfs nog heet bij aankomst. Geen slappe friet en een rijk gevuld portie. Daarnaast ook een hele vriendelijke bezorger. Gewoon goed en bestel graag nog een keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Badr
15 abril 2024

Goeie service en lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariska
15 abril 2024

Dit was mijn 3e bestelling en het was wederom boven verwachting. Heerlijk gegeten. De service is a 10 out of 10.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yasmin
15 abril 2024

Elke keer weer zeer smaakvolle loaded fries en het stelt nooit teleur! Bestel zeker en krijg gegarandeerd heerlijke loaded fries ✨

Anoniem
15 abril 2024

Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal Berghuis
14 abril 2024

Deze nieuwe eetzaak is absoluut geweldig! Het eten is verrukkelijk en de bezorging is top. Ik kan het iedereen aanraden!

Ilias
14 abril 2024

Erg lekker

Salim
13 abril 2024

Heerlijk gegeten en ruime porties zeker voor herhaling vatbaar ✅

Asmae Zohali
13 abril 2024

Het was heerlijk en vers!!

Jan
10 abril 2024

Top

Em
9 abril 2024

Super snelle bezorging! Heerlijk eten!

Maru
8 abril 2024

Super lekker en goede sevice! Mag alleen iets meer kaassaus op. Voor de rest de beste loaded fries die ik heb gegeten!

Anoniem
8 abril 2024

Heerlijk. Kip lekker gebakken, goede portie en heel snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F
8 abril 2024

Alles was echt top bereid! Heerlijke kip, saus en toppings en de strips zijn ook heel vers, 10/10

Saloua
7 abril 2024

Heerlijk vers!

Emre
7 abril 2024

3x besteld 3x top! Patat wel bruintjessss aub verversen verder was het heerlijk

F Vennix
5 abril 2024

Heel lekker, ik dacht eens proberen voor de verandering. Zeker nog eens doen.

.
4 abril 2024

Weer is lekker gegeten, spicy chicken is een aanrader

Lieke
4 abril 2024

Alles smaakte erg goed en de bezorging was ook nog eens snel 👍🏻

Marijn
4 abril 2024
Amina
3 abril 2024

Royale porties, lekker warm en op tijd geleverd!

malik Y
3 abril 2024

was lekker

Melih
29 março 2024
-
28 março 2024
Max
28 março 2024

Heerlijk ! Snel klaar en goed gevuld

Antonio Morales
27 março 2024

Het eten was heerlijk en goed warm bij aankomst! Erg smaakvol en flinke porties. De bezorging was ook prima! Lekker snel bezorgd en vriendelijke bezorger. Gratis bezorging en prima prijs-kwaliteit verhouding. Hier ga ik vaker eten bestellen!

Mmmmm
23 março 2024

Top kwaliteit en super lekker 👍🏾

Hassan
23 março 2024
I
21 março 2024

Topp!!!!

Ouail
14 março 2024

Heerlijke loaded fries, top service

Harm
12 março 2024

Bezorging goed en snel, kaas was heel goed, friet net niet helemaal crunchy maar heel goed gerecht

malik yasar
12 março 2024

beste eten die ik ooit heb gegeten had er goed van genoten

Latifa
11 março 2024
Hassan
11 março 2024
Emre
8 março 2024

Het was heerlijk

Anoniem
8 março 2024

Tasty and fast delivery, keep it up Masou...!!!! definitely recommend..💪🏾😎

MH
8 março 2024

Ik besloot gister om de loaded fries van Masou te bestellen. Ik heb er van genoten, 100 procent kwaliteit. Gratis bezorging was ook mooi meegenomen. Alles was top, zeker voor herhaling vatbaar!

Amy
8 março 2024

Heerlijk!! En keurig op tijd geleverd. Top!

Hassan
7 março 2024
Serge Barthel
4 março 2024

MaSou's levert wat het belooft: loaded fries. Misschien zou je kunnen zeggen: kapsalonvariaties. De levertijd is redelijk, de frieten met extra's zijn smakelijk; een aanrader! Opvallend is het chique ontwerp van de kartonnen verpakking. Netjes: karton is milieuvriendelijk. Daarbinnen een extra velletje vetpapier zodat er niets aan de buitenverpakking blijft kleven. Als tip zou ik hebben: het zou mooi zijn als er ook nog een vegetarisch menu bij zou zitten, met bijvoorbeeld vegakip. Ook zou ik er wel iets meer kaas en vulling op lusten; al kun je dat er extra bij bestellen. De prijs is redelijk gezien wat je tegenwoordig overal moet betalen bij bestellingen; wat dat betreft begrijp ik dat er voor een rijkere 'lading' er bovenop wat extra wordt gerekend. Er wordt hier denk ik meer ingezet op kwaliteit dan op kwantiteit en dat is een mooi onderscheidend kenmerk.

J
3 março 2024
Joris
3 março 2024

Super lekker en bezorging was erg snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rieke Lotte Roelofsen
3 março 2024

Heerlijk! Snel, heet en een mega portie. Wij gaan vaker bestellen. Zeker een aanrader

Amina
29 fevereiro 2024

Snelle bezorging, lekker gegeten en goeie porties.

Sou
26 fevereiro 2024

De Chicken Sate was heerlijk!

Souraya
26 fevereiro 2024
Rick
26 fevereiro 2024

Heerlijke Loaded Fries gegeten vandaag bij Masou, zeker een aanrader. Ik heb de spicy chicken variant besteld. Goed gevulde portie en snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariska
25 fevereiro 2024

De loaded fries waren echt heerlijk en de bezorging was super snel. Ik heb er echt van genoten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maryam
25 fevereiro 2024

Besteld voor de 2de keer en het was heerlijk! Andere smaak keuze gemaakt en dit beviel mij ook goed! Aanwinst voor Delft …

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maryam
23 fevereiro 2024

Was heerlijk! En de bestelling werd ook snel bezorgd. Zeker een aanrader…👍🏻

Sabri
22 fevereiro 2024

Heerlijke goed gevulde portie loaded fries. Een combinatie van mals gegrilde kip, lekkere aardappelschijfjes en kleurrijke, verse toppings. Hier ga ik vaker bestellen. Snel bezorgd ook!

Haci
22 fevereiro 2024

Sweet chicken besteld, smaakt heerlijk! Daarnaast binnen 30 min bezorgd!

S
22 fevereiro 2024
Sliha
22 fevereiro 2024

Lekker en snel bezorgd.

Lima
21 fevereiro 2024

Super lekker waren de loaded Fries, ik ga hier zeker vaker bestellen!

NA
21 fevereiro 2024